Digitaliseringsbloggen

Vi er inne i en tid der samfunnet digitaliseres i et omfang og en hastighet vi aldri har sett før. Hvilke utfordringer og muligheter skaper det for moderniseringen og omstillingen av det offentlige Norge?

Hva har du på hjertet? Vi inviterer til faglig debatt og erfaringsutveksling, gjerne i form av gjesteinnlegg. Send en melding til redaksjonen@digdir.no.

Meld deg på våre nyhetsbrev og få nye blogginnlegg i din innboks.

Siste kommentarer

Jon Arve Risan
22. september 2021
Et økosystem er mer enn en samling fellesløsninger
Med fare for å gjenta Rolf: Dette var bra - og opplysende. Nå tør også jeg bruke begrepet økosystem fordi jeg skjønner at det er alt NorStella bryr seg om. Jeg tror vi skal bruke litt tid på å tegne ut og eksemplifisere konkrete tilfeller der hvor samspillet gir mening. Livshendelsene blir gode eksempler på samspill.
Merete Kvidal
12. september 2021
Et økosystem er mer enn en samling fellesløsninger
Takk for god artikkel!
Å se på sammenhengen mellom tjenester på ulike forvaltningsnivå, kan gi høyere kvalitet både i selve systemene og for de som mottar tjenestene. Bra om digdir tar med seg flere dir, og går foran; kvalitetsøkning skjer ikke «av seg selv».
Simen A. W. Olsen
09. september 2021
Et økosystem er mer enn en samling fellesløsninger
Særdeles godt skrevet! Dette er til stor inspirasjon – og spennende å bruke for å dele og forstå disse prosessene bedre. Tusen takk!