Hopp til hovedinnhold

NIFS-møte 22. april: Trygg digital hverdag i krisetider

Digitalt NIFS-møte onsdag 22. april, om muligheter og utfordringer med økt bruk av digitale verktøy i arbeids- og skolehverdagen, var en stor suksess og vi sitter igjen med høy deltagelse og gode tilbakemeldinger. Over 80 deltakere strømmet arrangementet.

NIFS-logo liten

Dette var første gangen seksjonen brukte «Teams Direktesendt arrangement». Vi regner dette som en så stor suksess at vi i framtiden vil vi vurdere en kombinasjon av fysiske nettverksmøter og digitale møter. Da kan vi nå flere medlemmer og det blir enklere med deltagelse fra hele landet.

Hold dere med oppdatert med informasjon og råd fra NSM - Nasjonal sikkerhetsmyndighet og koronasituasjonen og NorSIS - Hvordan bevare en trygg digital hverdag.

NSM og NorSIS snakket om utfordringer og aktuelle sikkerhetstiltak i koronaperioden, blant annet om hvordan vi skal bevare en trygg digital hverdag når mange sitter på hjemmekontor.

Digitaliseringsdirektoratet forvalter flere av fellesløsningene som samfunnet er helt avhengige av, enten det er hverdag eller krise. Vi fortalte om hvordan felleskomponentforvaltningen jobber med å møte behovet for nye løsninger på tvers av forvaltningen.

Kontakt

Kompetansemiljø for informasjonssikkerhet