I Digdir jobber vi for de mest verdifulle kundene. Deg og meg.

Som testleder for ID-porten er Vivian Atterås en del av det sterke fagmiljøet på elektronisk identitet i Digdir. – Det beste med jobben min er at jeg får utvikle digitale løsninger som alle i Norge har bruk for.

Vivian Atterås er testleder for ID-porten i Digdir.

– Jeg trengte forandring. Jeg hadde jobbet i næringslivet noen år da det dukket opp en ledig stilling i Digdir. Tenkte først at en jobb i staten virket veldig formelt, men jeg sendte en søknad. På jobbintervjuet følte jeg meg veldig hjemme, sier Vivian Atterås.

Man blir stolt av å jobbe her. Jeg tror det handler både om oppdraget vårt og måten vi får løse oppgavene på.

Vivian Atterås, testleder i Digdir

Digdir har sterke fagmiljøer på elektronisk identitet, digitalt innsyn, meldingsutveksling og andre fellesløsninger. Det handler om å skape en enklere digital hverdag for alle.

Spennet i kompetanse strekker seg fra teknisk utvikling, drift og sikkerhet, til strategi, trender og innovasjon. Når EU skal revolusjonere eID-løsningene for sine borgere, ser de til offentlig sektor i Norge og lytter til råd fra Digdir.

– Man blir stolt av å jobbe her. Jeg tror det handler både om oppdraget vårt og måten vi får løse oppgavene på. Her får du ansvar – om du tar ansvar. Det er stor takhøyde, og vi teknologer får bruke de verktøyene vi liker best, sier hun.

Nå skal vi få fart på digitaliseringen. Vil du være med på denne reisen?

Med kontorer i Brønnøysund, Leikanger og Oslo vil du få nye kollegaer og venner i det langstrakte landet vårt. Hos Digdir får du over 300 engasjerte kollegaer og sparringspartnere.

Se våre ledige stillinger