Hopp til hovedinnhold
Emner:
  • NIFS
  • Informasjonssikkerhet
Tid:
onsdag 25. mai kl. 10:00–13:00, 2022
Sted:
Digitalt møte

Møtet ble gjennomført digitalt med 65 deltakere. Temaet skapte gode diskusjoner blant deltakerne og foredragsholderne. Det viser at sikkerhetsmåneden er av interesse for mange ulike offentlige virksomheter. Vi takker foredragsholderne for godt samarbeid, og deltakerne for mange gode spørsmål.

Oktober er nasjonal sikkerhetsmåned med formål å bidra til en sikrere digital hverdag. I dette møtet starter vi forberedelsene sammen.

NorSIS (Norsk senter for informasjonssikring) som er nasjonal koordinator for sikkerhetsmåneden forteller oss om planene for Sikkerhetsmåned 2022. Vi skal ha gruppearbeid og dele ideer og få inspirasjon til hvordan vi kan forberede sikkerhetsmåneden i egen virksomhet. KiNS orienterer også om planlagte aktiviteter i sikkerhetsmåneden 2022. Vi får også besøk av sykehuset Østfold og Akershus universitetssykehus som forteller om deres arbeid med kartlegging av sikkerhetskultur og erfaringer med sikkerhetsmåneden.

Foreløpig agenda
Tid Tema
10:00 Velkommen og innledning
v/Digitaliseringsdirektoratet
Aktiviteter i sikkerhetsmåneden
v/KiNS
Forebredelse til sikkerhetsmåneden
v/NorSIS
PAUSE
Arbeid med sikkerhet og sikkerhetsmåneden
v/ Sykehuset Østfold og Akershus Universitetssykehus
12:15 Avslutning
v/Digitaliseringsdirektoratet

Målgruppe

Møtet er åpent for offentlig ansatte med interesse for informasjonssikkerhet.

Møtet finner sted digitalt via Microsoft Teams appen eller via nettleser. Bruk Chrome, Firefox eller Edge. Nærmere informasjon og lenke til Teams-møtet blir sendt ut på e-post dagen før møtet.