Hopp til hovedinnhold

Visste du at det nå er mulig å etablere et selskap på 24 timer? Brønnøysundregistrene har samarbeidet med næringslivet om å forenkle prosessen og løsninger for å etablere et aksjeselskap.

Bilde av Peggy Granås og Marit Holm Torseth fra Brønnøysundregistrene og Dag Olav Norem fra Folio.
Peggy Granås (f.v.) og Marit Holm Torseth fra Brønnøysundregistrene kjenner svært godt til utfordringene som næringslivet møter i kontakten med offentlig sektor. Folio-gründer Dag Olav Norem deler også erfaringer.

Vi har et sterkt og variert program på Digitaliseringskonferansen som går av stabelen i Oslo 31. mai og 1. juni. Digitalisering krever samarbeid og er en lagsport. Ett av temaene vi belyser på konferansen er derfor privat-offentlig samarbeid som gir resultater.

Samarbeidet mellom Brønnøysundregistrene og næringslivet er et slikt eksempel. Dette har resultert i "Digital selskapsetablering" som gjør det mulig for private aktører som banker og oppstartstjenester å tilby sammenhengende tjenester i egne grensesnitt.

Dette er et spennende eksempel på hvordan privat-offentlig samarbeid kan gi bedre tjenester for brukerne, og som vil spare samfunnet for millioner.

På Digitaliseringskonferansen møter du Peggy Granås og Marit Holm Torseth fra Brønnøysundregistrene som jobber med tjenesten. De kjenner svært godt til utfordringene som næringslivet møter i kontakten med offentlig sektor. Og hvilke erfaringer har gründer Dag Olav Norem i det prisbelønnede selskapet Folio?

Kontakt

Jens Nørve

Avdelingsdirektør, Digitaliseringsdirektoratet
Telefon: 90849332