Hopp til hovedinnhold

Sikkerhetsfestivalen 2019 ble en stor suksess. Endelig kan vi møtes igjen til en ny og spennende Sikkerhetsfestival, på Lillehammer 29.–31. august.

Digitaliseringsdirektoratet (Digdir) er en av flere samarbeidspartnere som arrangerer et av mange «spor» tirsdag 30. august, og tema for dette er «Sammen om en sikker digital offentlig sektor». Sporet vil inneholde mange spennende foredrag om utfordringer og muligheter i arbeidet med informasjonssikkerhet, sett fra ulike perspektiver. Du vil blant annet få høre hvordan du kan arbeide helhetlig med styring og kontroll av informasjonssikkerhet, og hvordan dette kan operasjonaliseres i praksis. Videre vil du få et innblikk i rikets digitale tilstand og hvordan Digdir vil hjelpe offentlige virksomheter med deres informasjonssikkerhetsutfordringer.

Etter lunsj vil du få høre om hvordan informasjonssikkerhet og ID-forvaltning spiller en vesentlig del i et økosystem for nasjonal digital samhandling og tjenesteutvikling. Du vil også høre mer om deling og bruk av data og hvilke personvern- og sikkerhetshensyn Digdir har måttet forholde seg til i sin etablering av ny systemarkitektur og driftsplattform for ID-porten.

For mer informasjon om festivalen, se nettsidene til Sikkerhetsfestivalen.

Se også Program for Sikkerhetsfestivalen 2022.

Kjøp billett tidlig

Du kan sikre deg en billett ved å melde deg på via denne lenken. Husk at det er Early Bird-pris frem til 15. mai, så benytt sjansen for rabattert billett før den tid.