Hopp til hovedinnhold

Kongens bord har fått en ny stol. Med nytt departement, ny statsråd og ny digitaliseringsstrategi skal det digitale Norge bygges. Årets konferanse skal handle om den nye nasjonale digitaliseringsstrategien.

Den digitale transformasjonen skjer nå, og den skjer fort. Fremtidens velferd står på spill, og behovet for samarbeid og handling er prekært. Vi har nå åpnet for påmelding til årets Digitaliseringskonferanse 18. og 19. juni og vi håper å se deg der.

På konferansen tar vi opp temaer som kunstig intelligens, EU-samarbeidet, digital inkludering, sammenhengende tjenester, deling og bruk av data, fellesløsninger, styring og finansiering, gevinstrealisering og sist, men ikke minst, kompetanse. Dette er temaer blant innspillene til den nye nasjonale strategien.

Disse møter du på konferansen

I tillegg til Jette Christensen som er årets konferansier, har vi med oss digitaliserings- og forvaltningsminister Karianne Tung, administrerende direktør Ole Erik Almlid i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) og daglig leder Peggy Hessen Følsvik i Landsorganisasjonen i Norge (LO) som representanter fra trepartssamarbeidet. Vi har med oss ledere i offentlig og privat sektor. Vi lanserer flere gjester frem mot konferansen.

Dette er nytt i år

Vi har tatt tilbakemeldingene fra deltakerne på alvor og retter oss i år mot et bredere publikum. Programmet bærer preg av dette, med temaer og innledere som er relevant for flere.

Det er også nytt av året med to timer i forkant av konferansen til «mingling». Med det ønsker vi å gjøre konferansen til en god nettverksarena.

Fornøyde deltakere på konferanse

Dette sa noen av deltakerne på fjorårets konferanse:

"Det er nok mange som ikke er klar over at denne konferansen er relevant for dem selv om de ikke jobber direkte digitalt, så det å gå bredere ut med info vil være hensiktsmessig."

"Fint å begynne overordnet og med litt politisk spark - det setter en god ramme for hele konferansen! Veldig bra konferanse - gøy og lærerik å delta på."

"Veldig fornøyd, ble rørt til tårer hver dag også (det er sånt man husker)."

Gode samarbeidspartnere 19. juni

På konferansens andre dag samarbeider vi i år tett med NHO, DigiViken, KS og Etatsgruppen for digital transformasjon i utdanningssektoren. Denne består av virksomhetene Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse, Lånekassen, Statped, Utdanningsdirektoratet, NOKUT og Sikt. Sammen lager vi et sprekt program.

Early-bird-pris før 22. mars

Hvis du melder deg på konferansen før 22. mars får du delta til fjorårets pris. Etter 22. mars øker vi prisen noe.

Program og påmelding

Kontakt

Arrangement i Digdir