Hopp til hovedinnhold

Jobb i Brønnøysund

I Brønnøysund får du leve i naturskjønne omgivelser – samtidig er du en del av et sterkt fagmiljø som skaper løsninger som påvirker hele Norge.

Landskapsbilde av Brønnøy kommune.

En liten by med alt du trenger

Som regionsenter byr Brønnøysund på et rikt utvalg av butikker. Og visste du at Brønnøysund har en av Kystriksveiens beste restauranter, og en av de koseligste kafeene langs Nordlandskysten og at det arrangeres livekonserter stort sett hver enste helg? I Brønnøysund er det meste nært. Det gir en enkel hverdag for deg og familien.

Rimelige boutgifter

I Brønnøysund er det kort vei til flotte naturopplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Med lave boutgifter, og med tomtepriser til en brøkdel av prisen i en storby, får du mer økonomisk frihet til å gjøre det du vil. Dette er stedet for deg som trives i en rolig og naturskjønn by, der du kan bruke pengene på å leve fremfor å bo.

Garantert barnehageplass

Har du barn, er god barnehagedekning og et godt skoletilbud viktig. I Brønnøysund er det et godt oppvekstmiljø i trygge omgivelser, og veldig god barnehagedekning. Du finner mer om barnehage og skole på Brønnøy kommunes nettsider.

Landskapsbilde av Brønnøy med kvinne nyter utsikt.
Terje Rakke

Kort vei til resten av verden

I Brønnøysund er stressnivået lavt. Men ønsker du deg mer fart og andre impulser, eller kanskje besøke familie i andre deler av landet? Når koronaepidemien er over, er dette igjen en mulighet!

Det er kort vei å gå til den effektive flyplassen, som blant annet har daglige direkteflyvninger til Oslo og Trondheim. Med andre ord, er resten av verden bare en gangavstand unna.

Naturopplevelser og faglige utfordringer

Mange av oss som jobber i Altinn og Digitaliseringsdirektoratet er glade i friluftsliv. Vi digger at vi har ordninger som lar oss kombinere fritidsinteresser med spennende arbeidsoppgaver og et innovativt og nytenkende arbeidsmiljø.

Brønnøysund ligger sør på Helgeland, med det vi vil påstå er Norges vakreste kyst! Her ligger alt til rette for toppturer, fisking, kajakkpadling, terrengsykling, båtliv i skjærgården og fantastiske naturopplevelser.

Se om vi har en ledig stilling som passer for deg!

Bilde fra kajakktur med utsikt av Helgeland

Tips til aktiviteter i Brønnøy:

Digihelgeland sommercamp - illustrasjon med nettbrett og helgelandskysten

Er du student?

Vi inviterer deg til å søke på DigiHelgeland sommercamp. Få et forsprang i karrieren og tilbring sommeren på en av landets råeste reisedestinasjoner. Her vil du jobbe med konkrete oppgaver og løse reelle problemstillinger. Les om DigiHelgeland sommercamp.