Hopp til hovedinnhold
Emner:
  • Altinn
  • Fellesløsninger
Tid:
mandag 04. april kl. 10:00–11:00, 2022
Sted:
Webinar

I webinaret vil vi fortelle hva Altinn Studio er og hva som er tilgjengelig av funksjonalitet i løsningen. Statens vegvesen og Digitale Helgeland har begge benyttet løsningen i sin digitale tjenesteutvikling og skal dele sine erfaringer.

Hva er Altinn Studio

I webinaret vil vi gi deg en overordnet beskrivelse av Altinn Studio. Produkteier Finnur Olafsson vil fortelle hva Altinn Studio er, hva som er tilgjengelig av funksjonalitet i løsningen, samt hvordan du kan benytte verktøyet når du skal utvikle dine digitale tjenester.


Brukerhistorier fra Statens vegvesen og Digitale Helgeland


Vi skal også høre fra to digitaliseringsprosjekt som bruker Altinn Studio i sin tjenesteutvikling. Cecilie Marie Iversen fra Statens vegvesen deler sin erfaring fra sitt digitaliseringsprosjektet med transportløyvegaranti. Hun forteller om utfordringer de hadde med tidligere løsning som gjorde at de ønsket å forbedre prosessen med utstedelse av transportløyvegarantier. Hun gir oss innblikk i hvordan tjenesten nå ser ut og hvilke gevinster de får av den nye løsningen.

Hilde Rafaelsen i Digitale Helgeland skal også dele sine erfaringer og vi skal få høre om prosjektet deres med søknad om redusert foreldrebetaling. De vil fortelle hvorfor de valgte å utvikle tjenesten sin ved hjelp av Altinn plattformen og hvordan den nye løsningen de har utviklet fungerer for innbyggerne i sin region.

I webinaret vil du få anledning til å stille spørsmål underveis.

Se webinaret om «Altinn Studio med konkrete eksempler»