Hopp til hovedinnhold
Emner:
  • Informasjonsforvaltning
Tid:
onsdag 25. august kl. 09:00–11:00, 2021
Sted:
Digitalt

Faglig arena for informasjonsforvaltning er en etablert fast møteplass for de som er interessert i problemstillinger knyttet til informasjonsforvaltningsarbeid. I møtene legger vi opp til at deltakere kan stille spørsmål, dele historier og erfaringer. Møtet er åpne for alle som ønsker å delta. Lenke til digitalt møte finner du nederst etter agendaen.

Vi gjør oppmerksom på at det i møtet gjøres videoopptak. Det er kun når deltakerne selv aktiverer mikrofon eller kamera at lyd/bilde kommer med på videoopptak

Agenda for møtet:

09:00 - "Informasjonsforvaltning er ikke et mål i seg selv - Lånekassens rammeverk for informasjonsforvaltning". Lånekassen v/ Gustav Aagesen, leder data og informasjonsforvaltning (CDO).

10:00 - "Oslo Origo - Reisen til dataplattformen". Oslo origo v/ Ximena A. Støen - produktområdeleder datadeling og gjenbruk og Fredrik Vraalsen - Tech Lead for dataplattformen.

Lenke til Teams-møtet finner du her.

Om dere ønsker tilgang til opptak av møtet, tilgjengeliggjør vi opptakene på Vimeo. For å få passord til Vimeo kan dere sende en e-post til: christiane.andrea.frohlich@digdir.no

Presentasjon 1: "Informasjonsforvaltning er ikke et mål i seg selv - Lånekassens rammeverk for informasjonsforvaltning". Lånekassen v/ Aagesen.