Hopp til hovedinnhold
Emner:
  • Fellesløsninger
  • eInnsyn
Tid:
onsdag 28. april kl. 10:00–11:00, 2021
Sted:
Webinar

Forvaltningen i Norge er velfungerende og har høy tillit hos innbyggerne. Denne tilliten er vesentlig for den demokratiske deltakelsen og velferdsutviklingen, og er en driver for effektiv forvaltning og økonomisk utvikling og et mål på hvordan offentlig sektor lykkes.

eInnsyn er en nasjonal fellesløsning for publisering, søk og innsyn i offentlig postjournaler og møtekalendere. På slutten av 2020 koblet Trøndelag fylkeskommune seg på eInnsyn. Nå følger flere fylkeskommuner og kommuner etter.

Målgruppen for arrangementet er beslutningstakere for valg av innsynsløsning, og medarbeidere innen dokumentsenter og IT, i kommunal sektor.

Webinaret er et samarbeid mellom Digdir og sak-arkivleverandørene og tre nye brukere av eInnsyn.


Program

  • Produktsjef Stein Magne Os forteller om verdien av en felles innsynsløsning og hvordan vi jobber for at eInnsyn sammen med dere, kan bidra til en åpen og tilgjengelig offentlig sektor.
  • Sak-arkivleverandørene Sikri, Acos og TietoEvry vil sammen med Arendal kommune, Viken fylkeskommune og Nordland fylkeskommune snakke om hvordan de legger til rette for bruk av eInnsyn i sine kommuner.

Hvordan ta i bruk eInnsyn

Spørsmål og svar fra webinaret