Brukerrådet 2021

Emner
Fellesløsninger
Tid
Tirsdag 28. september kl. 09:00–onsdag 29. september kl. 15:00, 2021
Sted
Digital konferanse
Påmeldingsfrist
Tirsdag 28. september kl. 09:00, 2021
Kontaktperson
Linda Johansen, telefon: 99 35 30 55

Brukerrådet avholdes 28. og 29. september som et heldigitalt forum. Deltakelse er gratis. Årets tema er «Fellesløsninger for enklere digital hverdag». 

SE SENDINGEN DIREKTE FRA BRUKERRÅDET HER

De nasjonale fellesløsningene er viktige byggeklosser i arbeidet med å utvikle sammenhengende tjenester og realisere livshendelsene i den nasjonale digitaliseringsstrategien. På Brukerrådet 28.- 29. september ser vi nærmere på hvordan ID-porten, Altinn og andre fellesløsninger kan berike de sammenhengende tjenestene, bidra til økt informasjonssikkerhet, åpenhet og verdiskaping. Alt for å gi innbyggere, næringsliv og frivillig sektor en enklere hverdag.

Dialog er viktig under Brukerrådet. Det vil derfor være anledning til å stille spørsmål og gi oss tilbakemeldinger.

Fellesløsninger for en enklere digital hverdag
Torgeir Waterhouse, en av Norges fremste og mest populære foredragsholdere innen teknologi, leder oss gjennom første dagen av årets Brukerråd. Det blir panelsamtaler, gode debatter og inspirerende brukerhistorier før Waterhouse avslutter konferansens første dag med eget innlegg.

På Brukerrådets andre dag får du høre mer om de enkelte fellesløsningene. Hva har kommet av ny funksjonalitet og hva er planlagt fremover. Du får møte virksomheter som forteller om sine erfaringer og hvordan de bruker fellesløsningene i sin tjenesteutvikling.

Se programmet og les mer på konferansesiden på Samarbeidsportalen.