Kurs i Stifinneren - de to første etappene

Emner:
  • Informasjonssikkerhet
Tid:
fredag 26. november kl. 09:00–14:00, 2021
Sted:
Digitalt

Dette kurset gir hjelp til å starte opp et systematisk og kontinuerlig arbeid med informasjonssikkerhet og er utformet i samarbeid med Foreningen kommunal informasjonssikkerhet (KiNS) og KS.

Kursinnholdet er basert på Stifinneren, vårt hjelpemiddel for å navigere gjennom Digitaliseringsdirektoratets veiledning Internkontroll i praksis – informasjonssikkerhet.

Synes dere det er vanskelig å komme godt i gang med å etablere styringsaktiviteter for informasjonssikkerhet? Eller ønsker dere å forbedre grunnlaget for styringsaktivitetene? Vi tar dere med oss gjennom de to første etappene i Stifinneren:

Etappe 1 “Hvor er vi? Hvor skal vi?”
Hvordan står det til med styring av informasjonssikkerhet i virksomheten?

Etappe 2 “Hvordan gjør vi det hos oss?”
Utforming av roller og ansvar, og føringer for innholdet i styringsaktivitetene i virksomheten.

Målgruppe:
Kurset er åpent for alle som arbeider med informasjonssikkerhet i offentlig sektor og er spesielt tilrettelagt for kommuneansatte.

Målgruppen for kurset er dere som har et ansvar for informasjonssikkerhet i en offentlig virksomhet. Du kan være fagansvarlig informasjonssikkerhet, CISO, eller ha en annen sentral rolle i sikkerhetsarbeidet.

Praktisk informasjon:
Kurset vil foregå digitalt på Teams, det vil bli gruppediskusjoner og du vil få god mulighet til å stille spørsmål til kursholderne. Du vil få nærmere informasjon og lenke til kurset i e-post før møtet. 

Det vil bli tatt opptak av kurset. Opptaket vil brukes til å forbedre våre fremtidige kurs, og deler av kurset kan bli publisert på våre nettsider.

Din tilbakemelding er viktig for å gjøre kursene våre best mulig. Ved påmelding til kurset vil vi lagre navnet ditt og e-postadressen i inntil 12 måneder, slik at vi har mulighet til å kontakte deg for en frivillig tilbakemelding/spørreundersøkelse om du har hatt praktisk nytte av kurset.

Kontakt

Svanhild Gundersen

Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet
Telefon: +47 95 84 07 25