Hopp til hovedinnhold
Emner:
  • Informasjonssikkerhet
Tid:
tirsdag 19. oktober kl. 09:30–10:30, 2021
Sted:
Digitalt møte

Oktober er sikkerhetsmåneden, men vi jobber for at informasjonssikkerhet skal være på agendaen hele året!

Møtet ble gjennomført med 76 deltakere. Vi takker Katrine for en god presentasjon og deltakerne for mange gode spørsmål.

Opptak fra møtet

Det finnes mye veiledning om hvordan man bør arbeide med styring av informasjonssikkerhet. Mange syn

Presentasjon fra møtet, Stifinneren

Det finnes mye veiledning om hvordan man bør arbeide med styring av informasjonssikkerhet. Mange synes imidlertid det er vanskelig å vite hvor man skal begynne, og hvordan man skal planlegge arbeidet med etablering eller forbedring av internkontrollen. I august lanserte Digdir Stifinneren. Stifinneren er en del av Digdir sin veiledning «Internkontroll i praksis – informasjonssikkerhet». Stifinneren er ment som et redskap for å vise deg veien til det systematiske og kontinuerlige arbeidet med informasjonssikkerhet.

Katrine Aam Svendsen har i flere år vært sentral i Digdir sitt arbeid med veiledning knyttet til styring av informasjonssikkerhet, og har ledet arbeidet med utviklingen av Stifinneren. Hun vil i denne formiddagen holde en presentasjon av hvordan Stifinneren er bygd opp og hvordan den kan benyttes i arbeidet med etablering eller forbedring av internkontrollen i deres virksomhet.

Etter presentasjon vil det være anledning for møtets deltakere til å stille spørsmål til foredragsholder.

Målgruppe: Møtet er åpent for alle med interesse for informasjonssikkerhet.

Praktisk informasjon

Møtet finner sted digitalt via Microsoft Teams appen eller via nettleser, bruk Chrome, Firefox eller Edge. Du vil få nærmere informasjon og lenke til arrangementet per e-post før møtet. 

 Vi ser frem til en spennende digital møtedag med dere!