Hopp til hovedinnhold
Emner:
  • Fellesløsninger
Arrangør:
Eksternt arrangement
Tid:
torsdag 18. april kl. 09:30–fredag 19. april kl. 14:00, 2024
Sted:
Clarion Hotel The Hub, Oslo

eKommune er den årlige møteplassen for alle som er opptatt av digitalisering og innovasjon i kommunal sektor. Årets konferanse avholdes på The Hub i Oslo 18. - 19. april

Arrangører av dette arrangementet er KS.

Tittel på eKommune 2024 er «Menneske og teknologi». Konferansen vil prøve å finne svaret på hvordan vil teknologien som del av løsningen på de store samfunnsutfordringene påvirke mennesker og samspillet mellom oss?

Stadig flere offentlige og private tjenester digitaliseres, og kunstig intelligens som del av teknologiutviklingen påvirker oss stadig mer og på nye måter. Hvordan påvirkes oppgaveløsningen – og innbyggere, ansatte og ledere i offentlig sektor av dette? Hvordan skal vi hente ut og realisere gevinster fra de store investeringene vi gjør i teknologi? Og hva er det som hindrer oss i å få til gode samspill på tvers av fag og forvaltningsnivåer slik at vi sammen kan utvikle bærekraftige velferdstjenester? Dette er noe av det du får høre mer om på konferansen.

Også i år blir konferansen ledet av den erfarne programlederen Håkon Haugsbø. Det forventes 600 fysiske og 100 digitale deltakere. Det vil være plenumssesjoner, parallellsesjoner med dypdykk, gode pauser og mange muligheter til å mingle og utveksle og lytte til erfaringer med likesinnede.

De som ikke har anledning til å delta fysisk, kan følge konferansen digitalt. Alt som skjer i plenum vil bli streamet og delt via konferanseplattform.

Møt Digdir på stand

Digdir har stand på konferansen, og vi oppfordrer alle som skal på konferansen å komme innom standen vår for å prate om ditt digitaliseringsprosjekt.