Hopp til hovedinnhold
Emner:
  • Fellesløsninger
  • Altinn
  • Sammenhengende tjenester
Tid:
torsdag 18. april kl. 14:00–15:00, 2024
Sted:
Webinar

Det er ikke så mye å melde for øyeblikket så dagens åpne møte avlyses. Trykket på vårt arbeid ligger nå på anlayse og avklaringer rundt melding samt pussing på formidling etc. Om det skulle være noe så er det bare å ta kontakt!

Regelmessige møter hver 14. dag

Innen juni 2026 planlegger vi å migrere Altinn Formidling og Altinn Melding til nye løsninger. Vi har allerede startet arbeidet med å undersøke hvordan vi best kan imøtekomme behovene deres. I den forbindelse ønsker vi å invitere til åpne møter hver 14. dag. Dette gir dere muligheten til å følge med på utviklingen og komme med deres innspill til arbeidet.

Roadmap for Altinn Formidling

Vi har utarbeidet en overordnet roadmap for Altinn Formidling som dere finner her (detaljer vil bli ytterligere spesifisert senere): Roadmap for Digdir (github.com)

Målgruppe

Dialog med våre eksisterende og mulige nye kunder er veldig viktig, for å sikre at vi tilbyr de løsningene dere trenger. Det er også viktig at alle som leverer systemstøtte eller andre fellesløsninger er informert om det pågående arbeidet, slik at vi kan dra nytte av deres innsikt. Møte er åpent for alle, og det er ingen forpliktelser knyttet til å delta.

Presentasjonene som vises under møtene vil bli tilgjengeliggjort, og agenda vil bli fortløpende oppdatert her på Github.

Kontakt

Leo Sande Gasnier

Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet
Telefon: +47 48 22 38 24