Scaling up the GovTech potential across borders - Webinar

Emner
Digitalisering og samordning
Tid
Onsdag 29. september kl. 11:00–11:30, 2021
Sted
Digitalt møte
Påmeldingsfrist
Tirsdag 28. september kl. 11:00, 2021
Kontaktperson
Bredo Swanberg, telefon: 906 09 520

Sammen med den norske ambassaden i London og Innovasjon Norge UK arrangerer Digdir webinaret «Scaling up the GovTech potential across borders».

Hør om mulighetsrommet for næringslivet i Norge og Storbritannia:

Onsdag 29. september vil vi får høre om statusen på GovTech og nye trender i Storbritannia og i Norge, mulighetene for selskaper til å komme inn på disse markedene i årene som kommer og hvor viktig det er med grenseoverskridende samarbeid.

GovTech-markedet anslås å være verdt 400 milliarder dollar globalt, og bare i Storbritannia forventes det å nå 20 milliarder pund innen 2025, noe som vil gjøre det til en av de viktigste digitale sektorene fremover.

Vi har allerede sett hvordan private tjenester vi bruker hver dag har blitt fullstendig transformert de siste årene. Det er et lignende behov i offentlig sektor for å digitalisere tjenester for å gjøre dem mer brukerfokuserte. Etter hvert som regjeringene åpner for mer innovasjon, er det en reell mulighet for selskaper med nyskapende løsninger å bidra til å løse den komplekse utfordringen med offentlig digitalisering.

Foredragsholdere

  • Johnny Hugill, forskningssjef i Public
  • Cathrine Holten, avdelingsdirektør i Digdir

Les mer om arrangementet her