Tenor testdatasøk

Tenor testdatasøk er et arbeidsverktøy for alle som driver systemutvikling og som trenger testdata. Løsningen gir deg enkel tilgang til testpersoner fra det syntetiske folkeregisteret. På sikt vil løsningen gi tilgang til testdata fra flere kilder. Formålet med søkeløsningen er at du skal kunne finne syntetiske testdata på tvers av testmiljøer i Norge.

Kort om løsningen
Målgruppe

Anbefalt for statlige virksomheter

Anbefalt for kommunal sektor

Tilgjengelig for private virksomheter

Innhold Testpersoner fra det syntetiske folkeregisteret
Juridiske forutsetninger for bruk Ingen vesentlige forutsetninger
Planlagte endringer

API-søk og søk i flere kilder (september 2020); lagring av søk, varsling av brukere og bruksstatistikk (desember 2020)

Betaling Gratis å etablere. Gratis bruk
Forvalter Skatteetaten

Opplever du feil i løsningen eller har forbedringsforslag kan du sende en e-post til tenor@skatteetaten.no. Beskriv feilen du opplever og legg gjerne ved et skjermbilde. Innspill blir håndtert og prioritert i henhold til hva prosjektet har kapasitet til.

Om personvern og informasjonskapsler i Tenor testdatasøk

Tenor testdatasøk forvaltes av Skatteetaten og det er Skatteetaten som er behandlingsansvarlig for løsningen. For å benytte løsningen, må du logge inn via ID-porten. Når du logger inn via ID-porten benytter vi opplysninger tilgjengelig i innloggingen for å kunne vise fødselsdatoen din sammen med symbolet som viser at du er innlogget. I tillegg logger vi IP-adressen din og bruker informasjonskapsler for å håndtere sesjonen din. Når du logger ut, slettes sesjonsdataene og informasjonskapslene. Loggene som inneholder IP-adressen din, slettes etter 3 år. Ved å logge inn i løsningen samtykker du til at disse opplysningene behandles.