Hopp til hovedinnhold

Fremtidens digitale tjenester for innbyggerne: Vil du bidra til å forme fremtidens offentlige, digitale tjenester på tvers?

Emner:
  • Digdir
  • Digitalisering og samordning
  • Digital samhandling
  • Sammenhengende tjenester
Tid:
onsdag 23. november kl. 09:00–12:00, 2022
Sted:
Digitalt arbeidsmøte

Vi inviterer til en digital workshop der du får mulighet til å reagere på, rive ned og bygge videre på forslag til konsepter. Konseptene er forslag til fremtidige løsninger for innbyggerne i Norge. For eksempel hvordan de skal kunne få oversikt over kommunikasjonen med og tjenester fra det offentlige, lettere få hjelp og bli tryggere på nett.

Arbeidet er en del av oppdraget Digdir har fått om å «øke brukskvaliteten i offentlige, digitale tjenester på tvers». Når vi får tilbakemeldinger fra andre og ser problemstillingene fra andre perspektiver, kommer konseptene våre til å bli enda bedre. Resultatet fra workshopen blir en del av våre anbefalinger fra prosjektet.

Hvem er du?

Alle som vil bidra til forbedring av offentlige, digitale tjeneste er velkomne til å bli med i workshoppen. Er du designer, jurist, samfunnsviter, utvikler? Det spiller ingen rolle, vi vil ha mest mulig faglig bredde på tilbakemeldingene vi får.

Praktisk info

Dette er en digital workshop der vi bruker Teams og samhandlingsverktøyet Miro. De som melder seg på får en lenke til Miro-brettet i forkant av workshopen.

Kontakt

Hanne Finnøy

Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet
Telefon: +47 48 10 26 24

Alise Kjelling

Seniorrådgiver, Digitaliseringsdirektoratet
Telefon: +47 40 20 88 54