Hopp til hovedinnhold

Fagleg arena for datadeling og informasjonsforvaltning

Emner:
  • Datadeling
  • Informasjonsforvaltning
Tid:
onsdag 03. mai kl. 09:00–10:00, 2023
Sted:
Digitalt møte

Fagleg arena for informasjonsforvaltning er ein fast møteplass for dei med interesse for problemstillingar knytt til arbeid med informasjonsforvaltning. Dette er digitale møte der vi legg vi opp til at deltakarane kan stille spørsmål og dele historiar og erfaringar. Møta er opne for alle.

I det neste møtet har vi følgende agenda:

09:00 «Et hav av data – Kan Kystverket være en pådriver for smartere forvaltning i offentlig sektor?»

Det finnes store mengder data som er relevant for en god og effektiv forvaltning. Hvordan kan Kystverket utnytte dette til å nå vår visjon om å utvikle kysten og havområdene til verdens sikreste og reneste. Kan data og datadeling være grunnlaget for sikker seilas? Kan vi bruke innovative nye verktøy for å gjøre oss bedre rustet til å takle en utfordrende kystlinje? I Kystverket ønsker vi å bygge en digital infrastruktur som åpner for nye muligheter.

Presentert av Frode Skjævestad, Kystverket

Et opptak av møtet blir gjort tilgjengelig for møtedeltakerne i ettertid.

Skriv gjerne i Datalandsbyen om dere har spørsmål til foredragsholderne: Faglig arena for informasjonsforvaltning og deling av data 03.05.2023 | Datalandsbyen (norge.no) eller kom med forslag til nye tema for kommende Faglig arena møter, så tar vi med oss innspillene videre

Vel møtt!