Hopp til hovedinnhold

Bli med som utstillar

På Digitaliseringskonferansen vil vi også i år legge til rette for utstillarar både frå offentleg og privat sektor.

Utstillere på Digitaliseringskonferansen

Årets konferanse går av stabelen på Clarion Hotel The Hub i Oslo sentrum. Vi jobbar med planlegginga av utstillarsonen og vil komme tilbake med informasjon om utstillarareal, fasilitetar og alternativ for di verksemd.

Vi er ekstra glade for samarbeidet med utstillarane på Digitaliseringskonferansen. Samarbeid på tvers av offentleg og privat sektor - inkludert organisasjonslivet - er ei viktig forutsetning for å kunne lykkast med modernisering og digitalisering av samfunnet.

På denne sida vil du også finne oversikt over andre relevante arrangement og andre aktivitetar som utstillarane kan tilby.

Utstiller Aktivitet

Dei enkelte utstillarane er sjølv ansvarlege for aktivitetar som blir publisert på denne sida og som ikkje er ein del av programmet for Digitaliseringskonferansen.

Husk NOKIOS 24.-26. oktober 2023

Klar for neste konferanse om IKT i offentlig sektor? Vi minner om NOKIOS som går av stabelen i Trondheim 24. – 26. oktober.

Første dag av NOKIOS er en dag med kursing og workshops. Dag to og tre er ordinære konferansedager med plenum, sesjoner og utstilling. Les mer på sidene til NOKIOS.

Illustrasjonsfoto av Nokios-plakat