Digitaliseringskonferansen 2020

Årets konferanse gjennomføres som en digital konferanse 25. august. Hovedtema er «Krisen som satte fart på digitaliseringen».

Digitaliseringskonferansen 2020

Koronakrisen skaper dramatiske konsekvenser for en hel verden. Men når dører lukkes, er det andre som åpnes. Vi måtte finne digitale løsninger over natten, og vår digitale grunnmur har fått en knallhard stresstest.  

Har krisen satt i gang den digitale transformasjonen vi har etterlyst? Hva skjedde egentlig, hva har vi lært – og hva venter oss på den andre siden?

På Digitaliseringskonferansen får du høre mer om hvordan offentlige og private aktører håndterte – og løste – de akutte utfordringene som oppsto for familier, arbeidstakere, næringsliv og samfunn. En av disse er historien om kompensasjonsordningen for bedrifter, en digital løsning som ble utviklet på rekordtid. Hva var det som gjorde at vi fikk dette på plass i Norge, mens andre land ikke har klart det samme? 

Toppnavn

  • Statsminister Erna Solberg og andre toppolitikere kommer for å snakke om håndteringen av den største krisen siden krigen.
  • Idar Kreutzer i Finans Norge og skattedirektør Hans Christian Holte forteller om hvordan finansnæringen og myndighetene jobbet fram kompensasjonsordningen.
  • NHO-sjef Ole Erik Almlid og LO-leder Hans-Christian Gabrielsen samtaler om hvordan krisen traff norske bedrifter og arbeidstakere og hvilke utfordringer som måtte løses på kort og lengre sikt.
  • Digitaliseringsdirektør Steffen Sutorius gir deg status og utviklingstrekk.
  • Konferansen ledes av Siri Lill Mannes.

Årets konferanse blir gjennomført digitalt, slik at du kan følge den fra din egen skjerm.